Наполи обяви трансфера на крило от Верона

Наполи официално обяви привличането на крилото на Верона Сирил Нгонге. 23-годишният белгиец премина задължителните си медицински тестове в клиника „Вила Стюарт“ в Рим, след което подписа договора си с шампиона на Италия.

Наполи ще плати 18 милиона евро за правата на този футболист, като сумата може да нарасне в зависимост от представянето му. Нгонге пък е избрал да играе с фланелка с номер 26 за „партенопеите“.

Белгиецът привлече вниманието към себе си със силните си игри откакто стана част от състава на „песовете“. Той отбеляза 11 гола и направи 3 асистенции в 36 мача за клуба. Интерес към него имаше от доста клубове, но изглежда Наполи успя да спечели конкуренцията за подписа му.

Това е пореден нов играч, който пристига на „Диего Армандо Марадона“ през зимата. Неаполитанците вече подсилиха състава си с Паскуале Мацоки и Хамед Траоре.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели