Мохамед Брахими поднови тренировки с Ботев (Пловдив)

Отборът на Ботев (Пловдив) вече се готви за гостуването си на Левски в дербито от 17-ия кръг на efbet Лига. Ден след победата над Струмска слава с 3:0 в 1/16-финалите в турнира за Sesame Купа на България, играчите на Душан Керкез подновиха занимания на клубната база преди сблъсъка със „сините“, който е в неделя от 15:30 часа на стадион „Георги Аспарухов“.

Тренировки с „канарчетата“ започна и лекуващият контузия Мохамед Брахими. Бързоногият французин, който скъса коленни връзки преди началото на сезона, вече провежда силови занимания във фитнеса и се готви по индивидуална програма на терен, съпътстваща бегови упражнения. Неговото състояние се следи от треньорския щаб на „жълто-черните“.

По програма Ботев (Пд) ще тренира по веднъж на ден до мача с Левски. В събота отборът ще проведе последното си занимание в Пловдив и ще отпътува за София.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели