Байерн Мюнхен получи още един отказ от Англия, Уокър е решил да остане в Ман Сити

Десният бек Кайл Уокър е взел решение да остане в Манчестър Сити и е готов да подпише нов договор с тима, съобщава италианският журналист Фабрицио Романо. Играчът бе свързван дълго време с трансфер в Байерн Мюнхен, като дори се твърдеше, че двете страни са се разбрали за личните условия на футболиста, а баварците единствено трябва да постигнат консенсус с ръководството на “гражданите” за цената му. Германският тим вчера получи и друг отказ, след като от Тотнъм отхвърлиха тяхната оферта за Хари Кейн.

Джосеп Гуардиола обаче залагаше на Уокър като титуляр в повечето от контролите на тима и дори му връчи капитанската лента след напускането на Илкай Гюндоган. През уикенда двамата бяха забелязани да вечерят в ресторант в Манчестър, а местните медии предположиха, че каталунецът е опитвал да убеди десния бек да остане на “Етихад” и да подпише нов контракт. Засега не е ясна с каква продължителност ще бъде новият договор на играча.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Сподели