Арсенал предлага нов договор на Габриел Магаляеш

Арсенал ще предложи договор на защитника Габриел Магаляеш. Двете страни вече са започнали първоначални разговори по темата и скоро ще седнат на масата за преговори, твърди „Дейли Мейл“.

Настоящият контракт на 26-годишния бразилец е до 2027 година, така че на „Емиратс“ не са притиснати да бързат с подновяването му. Въпреки това в клуба държат да обвържат за по-дълъг период някои от най-важните си играчи, а Габриел със сигурност е един от тях.

Откакто бе привлечен от Лил през 2020 година Габриел се превърна в един от най-постоянните играчи в състава на „артилеристите“. До момента той има 164 мача във всички турнири, в които е отбелязал и солиден брой голове като за защитник – 15.

Смята се, че Габриел е щастлив в Арсенал и ще се съгласи да преподпише, още повече, че се очаква да получи и солидно увеличение на възнаграждението, което получава в момента. Ако „артилеристите“ успеят да станат и шампиони, това още повече ще убеди играча да сложи подписа си под нов дългосрочен контракт.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели