ПП-ДБ са тежки идиоти, как никой не се разграничи от пияницата

Всеки, който подкрепя контрабандисти от 90-те, е тежък идиот. Никой, никой, никой дотук от ППДБ не се е разграничил от пияницата на снимката. Пияницата, чийто съсед е творил контрабанда за десетки милиони на месец.

Това пише във фейсбук продуцентът и анализатор Виктор Димчев, по повод последните скандални разкрития за бившия вътрешен министър Бойко Рашков

„Това е човекът, в чиято къща са се случвали сделките за всичко незаконно в страната ни, от избори до цигари. Вашият министър, уважаеми. Не ви ли е срам?

Всеки час, в който Хрищо, Минков, Лена, Хасан и Кирил не се появят публично и не кажат, че са спонсорирали корупцията на Рашковите и Танасовите хора от 90-те, без да искат, ги отдалечава от властта. Изглежда, че Бойко Рашков е спонсор на контрабанда.

Лично аз помня времената отпреди 30 години, когато същият Бойко Рашков управляваше същата контрабанда.

Тогава нямаше Кирил и Асен, за да го продават, затова се продаваше през продажбите на своя враг… Атанас Атанасов. Днес двамата управляват остатъците от партиите си и корупцията им. Всеки, който мисли по различен начин, е или заблуден идиот, или невнятен. Всеки, който има аргумент срещу това, нека го изложи. Ама има ли такъв? Не ви е срам, онези, които им вярвате безрезервно, защото са все още „вашите хора“?“, пише Димчев.

„Най-добрият гост на ПРОМЯНАТА се оказал контрабандиста Стефан Димитров.

Без никакъв проблем човекът посещавал своя съсед Рашков, шеф на МВР, Тенчо, шеф на КАТ, Живко, генсек на МВР, хора от ДАНС, Президентството, МС. Ходил от време на време до МФ на Асен Василев, просто така, да види как върви далаверата.

Въобще във всяка нормална европейска държава всички политици, участвали в схемата, защитавали схемата, говорили в защита на схемата, излъчени като представители от схемата, щяха да се скрият вдън земя.

Вместо това у нас същите хора управляват, вайкат се за загубеното, убеждават и лъжат лековерните да ги следват, защото те са праведните, те са истината и началото.

Е, може и да са прави за себе си. За мен са просто измамници, извинете, но аз си нося кръста по темата и имам право на мнение, ако и да ме съдите за това.

Мамят ви. Крадат ви посред бял ден“, допълва анализаторът.

Сподели