Арне Слот призна за Ливърпул

Треньорът на Фейенорд Арне Слот призна, че се водят преговори за негово преминаване в Ливърпул. Нидерландецът е гласен за заместник на Юрген Клоп, който обяви, че ще напусне „Анфийлд“ след края на сезона.

„Ясно е, че искам да отида в Ливърпул. Сега чакам да видя дали двата клуба ще се разберат. Аз вярвам, че това ще се случи. Те трябва да си свършат работата, а аз мога само да чакам, макар да съм главният герой. Трябва да уважа ситуацията. Всичко ще стане ясно в близките дни“, заяви Слот.

Смята се, че Фейенорд ще иска компенсация в размер на 10 милиона евро, за да пусне Слот да премине на „Анфийлд“. Интересното е, че нидерландецът вече отказа две предложения от Англия, като първо бе искан от Лийдс след уволнението на Джеси Марш, а по-късно бе гласен и за Тотнъм, преди клубът да вземе Анге Постекоглу.

По всичко личи, че в момента 45-годишният специалист е фаворит за наследник на Клоп. Преди това за поста се спрягаше и името на Рубен Аморим, но той изглежда е отпаднал от сметките на мърсисайдци. Друг вариант бе и Роберто Де Дзерби, но и той е по-назад в списъка.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Сподели