Скамака: Щастлив съм, че помогнах на отбора

Футболистът на Аталанта – Джанлука Скамака, коментира победата с 4:1 срещу състава на Фиорентина в срещата-реванш от 1/2-финалите на турнира за Купата на Италия. Именно Скамака вкара един от головете, които помогнаха на тима да се класира на финала на състезанието, като играчът сподели, че до голяма степен отборът е успя да надскочи възможностите си, за да триумфира.

“Направихме прекрасен мач. По принцип, когато нещата станат тежки, ние рядко успяваме да вкараме късен гол, но тази вечер повярвахме, че можем и се борихме до последно. Щастлив съм, че помогнах на отбора, те ме поставиха в най-добрата ситуация, за да вкарам”, каза Скамака.

В спора за отличието отборът от Бергамо ще се изправи срещу тима на Ювентус, като Сакамака вярва, че там нито един от съперниците няма да има предварително предимство.

“На финала няма да има фаворит, всичко ще се реши в един мач и ние ще дадем всичко от себе си. Сега трябва да продължим да играем мач за мач. Трябва да се насладим на момента, както в началото на сезона, когато мечтаеш да останеш в битката за всичките си цели през май”, допълни Скамака.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели