Иван Димитров: Обещавам ви, че в следващия мач ще покажем друго лице

Наставникът на Славия Иван Димитров очаквано остана разочарован след поражението на неговия тим като гост на Дея спорт (Бургас) с 0:3 във втория мач между двата тима от 1/4-финалните плейофи в женската „Демакс“ лига.

Успехът за бургазлии доведе до изравняването на резултата в серията на 1-1 победи, като треньорът на „белите“ обеща неговите състезателки да покажат друго лице в решителния трети мач в София във вторник.

„Допуснахме много лека загуба. Получи се срив в нашето посрещане, но всичко го отдавам на подценяване. Имаме два дни, за да се стегнем и във вторник да излезем победители“, сподели Димитров пред БНТ.

„Волейболът започва със сервис. Ако той не ти тръгне, а освен това ти пробият и посрещането, всичко приключва. Най-важното сега обаче е, че имаме един ден, който трябва да използваме, за да изчистим главите и във вторник да излезем за победа. Ние играем много силно в нашата зала ви обещавам, че в следващия двубой ще покажем друго лице“, каза още наставникът на „белите“.

Четвъртфиналният сблъсък между отборите на Славия и Дея спорт ще бъде решен с среща в столичната зала „Панайот Пондалов“, който ще се проведе във вторник (26 март) от 18,00 часа.

Последвайте каналите ни в:

Снимки: Startphoto

Сподели