Мощна спецоперация: Арестуваха известен рапър, зрелищно ВИДЕО

Огромна спец акция бе проведена вчера в имението на известен рапър. Елитните американски части SWAT нахлуха в дома на 34-годишния Шон Кингстън във Флорида и го изведоха с белезници.

Ченгетата заключиха и майката на изпълнителя на хита Beautiful Girls, чиято песен има на 1,26 милиарда гледания в YouTube (видеото отдолу).

Зрелищната полицейска операция прикова вниманието на световните медии. Простиращото се на 4300 кв. м. имение на Шон Кингстън гъмжеше от полиция, а баретите от SWAT пристигнаха с огромен камион.

Подобна сила се използва при задържането на тежки престъпници и наркобосове. Причината за акцията обаче е свързана с неплатени вноски за телевизор и тонколони, купени на изплащане.

Срещу Шон Кингстън, имащ песен и с Джъстин Бийбър, са повдигнати обвинение за кражба и измами. Компанията, от която рапърът купува техниката го съди, че не платил гигантски 232-инчов телевизор Colossal и аудио система на стойност 150 000 долара.

Ощетената компания твърди, че Кингстън е искал минимална първоначална вноска  и многократно след това обещавал, че ще направи промоционални видеоклипове за тях с участието на Джъстин Бийбър.

След като инсталират домашното кино в дома на Шон Кингстън, той спира да плаща следващите вноски, нито прави клиповете с Бийбър.

Арестуваният певец написа в Instagram профила си: „Хората обичат негативната енергия! Добър (човек) съм, майка ми също! …адвокати ми се занимават с всичко, докато говорим“.

Майката на Кингстън – 61-годишна майка Джанис Търнър също е обвинена в измами и кражби. 

Сподели