Пиоли: Трябваше да дадем малко повече от себе си

Старши треньорът на Милан – Стефано Пиоли, коментира равенството на “росонерите” срещу тима на Аталанта в срещата от 26-ия кръг на италианската Серия “А”. Наставникът на гранда от Милано говори за спортните аспекти на двубоя, но и проблематизира дузпата, с която съперника изравни в края на първото полувреме.

“Това не беше достатъчно, за да има дузпа според мен. Първо, Холм сложи ръката пред лицето си и нямаше контакт с неговото лице. Второ, това не беше достатъчно и според подхода на Орсато като цяло, който е европейски рефер и той по принцип оставя играта да върви, давайки малко нарушения”, каза Пиоли.

Все пак наставникът на миланци потърси вината за пропуснатата победа в собствените си играчи, които пропиляха много положения.

“Изпуснахме две точки. Ако имаше отбор, който заслужава да победи, това бяхме ние. Но все пак за да победиш, трябва да вкараш поне гол повече от съперника, така че това е жалко. Чувствам, че представянето на моя Милан беше най-добро срещу Аталанта. Играхме с характер, качествено, не им позволихме почти никакви удари към вратата ни, но трябваше да дадем малко повече от себе си. Това беше най-доброто ни представяне за седмицата, изиграхме петия си мач за последните 15 дни, така че имаше много позитивни неща, но не и резултатът. Заслужавахме победата”, каза още Пиоли.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели