Лъсна гнусна лъжа на Бъкингамския дворец, намесиха рака на Кейт Мидълтън

Британската принцеса Кейт, която на 22 март разкри във видеообръщение, че страда от рак и се е подложила на превантивна химиотерапия, е била оперирана през януари в лондонска клиника от италиански медици.

Екипът пристигнал от многопрофилната болница „Джемели“ в Рим, съобщава италианското издание „Дженте“.

Няма потвърждение официално от страна на Бъкингамския дворец на тази информация, която е препубликувана в редица италиански медии, сред които „Месаджеро“, „Фато куотидиано“ и „РАИ нюз“.

Кейт, за която в края на миналата година британците коментираха, че е много слаба, се е подложила на планова операция на стомаха на 14 януари. Новината беше съобщена няколко дни по-късно.

Последваха около две седмици престой на принцесата в болница и много спекулации от какво страда и какво е наложило операцията. Накрая принцесата разкри, че има рак, но не уточни какъв точно и поиска да бъде запазено правото й на личен живот.

Малко преди това стана ясно, че британският крал Чарлз Трети също е диагностициран с рак по време на операция на простатата. Раковото заболяване не било на простата, пояснява сега „Дженте“ и допълва, че кралят се оплаквал от силни болки в костите, които продължавали да го тормозят.

Непотвърдената от Бъкингамския дворец информация за тези болки, които Чарлз Трети изпитвал, противоречи на наскорошните уверения на палата, че монархът вече се чувства по-добре, отбелязват италиански медии, цитирани от БТА.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Сподели