Скандалният приватизатор на “Мраз“ и синчето му Слави позорно бранят Радев

Сенките на един от най-мащабните приватизатори в българската история и по-точно на емблематичния хладилен завод „Мраз“ – Васил Василев, и разглезеното му синче Слави надвиснаха над подготвящия се проект „3-ти март“, зад който прозира президентът Радев.

Бизнесменът Васил Василев бе изобличен като ухо на ДС

През последните дни невоизлюпеният политолог Слави хвърчи като зашеметен гълъб по телевизионните студиа, за да възхвалява Радев. Вместо да се гушка под завивките с любовницата си Василев младши използва националния ефир, за да промотира проекта оксиморон на държавния глава.

Явно разкритията на председателя на ПГ на ДПС Делян Пеевски по адрес на Радев и касиерите му са извадили президента от обувките му и сега на показ са извадени глашатаите му.

От нафталина бе изваден първо един от съветниците му Димитър Стоянов, а сега и малкият Слави. От самолет си личи обаче, че двамата са доста объркани и тъй като най-важна е истината то е добре българският народ да се вслушва в думите на дисидента Петър Бояджиев.

Ето какво написа антикомунистът съвсем наскоро:

Пак слушам един Слави Василев, да ръси змии и гущери по адрес на двамата.

Ами бащата на този Василев се казва Васил Василев, с когото много добре се познаваме, макар и през барикадата.

През 80-те години баща му беше под прикритие в посолството на България в Париж. Под прикритие като агент от ДС. Всичките Секретни грами свързани с опитите да ме следят са минавали през него, както установих по-късно в архивите. 

А през юни 1989 година, без малко да му счупя камерата във една от залите на Народното събрание. Бяхме поканили в Париж, представители на правозащитната организация, Независимото дружество, на една важна конференция.

И в един момент забелязвам този мушморок скрил се в едно кюше, да заснема за дс кадрите от случващото се.

Погледите на мнозинството са насочени напред и разбира се не виждат, на бай ви Петър има други рефлекси. Засяках го, отидох и ха-ха да му счупя мръсната десарска камера.

Сподели