Нико Ковач остава във Волфсбург

Старши треньорът на Волфсбург – Нико Ковач, не е застрашен от уволнение въпреки домакинската загуба на “вълците” с минималното 0:1 от тима на Фрайбург в срещата от 14-ия кръг на Бундеслигата. Спортният директор на клуба Марсел Шафер коментира, че мнението на клубното ръководство не се е променило относно Ковач.

„Намираме се в много труден период. Но имам чувството, че можем да го преодолеем заедно“, каза Шафер.

Тимът от Долна Саксония спечели в само един от последните си осем мача в германския шампионат и се озова на цели седем точки от местата, даващи право на участие в европейските клубни турнири. Също така отборът отпадна и от Купата на Германия в средата на миналата седмица.

Бившият треньор на Хърватия, Айнтрахт Франкфурт и Байерн (Мюнхен) – Ковач, също остава мотивиран да продължи работата си успешно.

„Тези, които ме познават добре, знаят колко близки са тези неща до мен. Но тези, които ме познават, също знаят, че фамилията ми означава ковач. Мога да работя много и това ще правим. Лошият късмет ни следва в момента. Но трябва да гледаме в бъдещето. Отборът даде всичко днес“, заяви треньорът.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели