Голяма изненада с известен юрист и общинар на челна позиция в листа на ГЕРБ!

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е водач на листата на ГЕРБ в 16-ти МИР – Пловдив-град за участие в изборите за 50-то Народно събрание. Днес тя бе регистрирана от областния координатор Костадин Димитров в Районната избирателна комисия.

На второ място е професор Даниела Дженева – главен художествен ръководител и хореограф на Ансамбъл „Тракия“, университетски преподавател.

Юристът и преподавател по търговско право в Софийския университет д-р Георги Георгиев заема третото място, следван от магистъра по икономика Деница Николова – заместник-министър на МРРБ в две правителства на ГЕРБ, народен представител.

На шесто място е доктор Валерия Славова – специалист по вътрешни болести и ревматология, магистър по здравен мениджмънт,  член на НИС на Жени ГЕРБ.

„За нас е чест и отговорност, че лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отново е водач на пловдивската листа. В нея има знакови лица на ГЕРБ, представители на местната партийна организация, експерти с авторитет в своите области“, коментира Костадин Димитров. 

На регистрацията в РИК в късния следобед днес присъстваха кандидатите за народни представители в 50-то Народно събрание проф. Даниела Дженева, Георги Георгиев, Деница Николова, д-р Валерия Славова, районните ръководители Георги Стаменов и Иван Стоянов, Владимир Темелков, който е представител на Пловдив в Националния предизборен щаб.

„Цял живот работя за Пловдив, винаги съм работила в областта на културата и за културата на Пловдив. Екипът е прекрасен и се надявам на добро развитие“, заяви втората в листата професор Даниела Дженева.

„За съжаление през последните 3 години безвремието, което предизвикаха от Продължаваме промяната е налице –  нито кметовете, нито хората могат да работят. Ще търсим подкрепа от нашите съграждани, това са национални избори. За мен е чест да съм в листата от Пловдив.

Политиците трябва да решават проблемите на хората, а не да ги занимават с проблемите си. Не е нормално вече четири дни от Продължаваме промяната да не отговарят на въпроса фалшифициран ли е един подпис или не, положил ли го е човекът или не“, каза пред журналисти Георги Георгиев.

Четвъртата в листата Деница Николова сподели, че с Пловдив я свързват сантиментални чувства. 

„Опитът ми като заместник-министър в МРРБ бе свързан и с развитието на Пловдив и имам поглед към развитието на целия град. Ще подготвим управленска стратегия на ГЕРБ след изборите.

Имаме проект Пловдив да се превърне в най-дигитализирания град в страната, който да бъде продължен от останалите населени места. Поставяме развитието на България от гледна точка на икономическия растеж и индустрия. Друг акцент е развитието на образованието“, допълни тя.

„Моята кауза е за по-добро и достъпно здравеопазване“, заяви д-р Валерия  Славова.

Ето и пълната листа на ГЕРБ в 16-ти МИР – Пловдив-град:

1.Бойко Методиев Борисов
2. Даниела Кирилова Дженева
3. Георги Валентинов Георгиев

4. Деница Пламенова Николова
5. Д-р Валерия Тодорова Славова
6. Красимир Бориславов Терзиев 

7. Станислава Кирилова Лулчева
8. Антон Георгиев Георгиев 
9. Десислава  Красимирова Георгиева

10. Данаил Георгиев Димитров 
11. Веселина Петрова Ботева
12. Йосиф Божидаров Танев

13. Мария Ташкова Ненчева
14. Адриана Димитрова Генчева
15. Станимир Иванов Чолаков

16. Христина Илиева Кашилска
17. Живка Радева Йовчева
18. Йордан Ангелов Алексиев

19. Петър Георгиев Троянов 
20. Борислава Иванова Вичева
21. Румяна Каменова Благоева

22. Красимира Петрова Чаушева
23. Даниела Христова Митева
24. Златка Георгиева Пеева
 

Сподели