ЦСКА 1948 и Берое в здрава битка в Бистрица

ЦСКА 1948 и Берое излизат в първия двубой за деня от турнира Sesame Купа на България. Осминафиналната среща ще започне в 14:30 часа на стадион „Витоша“ в Бистрица, с първия съдийски сигнал на Георги Кабаков.

Отборът на Николай Панайотов записа две поредни победи като гост в шампионата – 3:0 над Арда (Кърджали) и 3:1 над Хебър (Пазарджик), с което държи стабилна позиция в топ 6. „Червените“ от Бистрица са амбицирани да достигнат поне до финала, както се случи преди година, когато обаче загубиха от Лудогорец на Националния стадион „Васил Левски“. 

Същевременно Берое редува игри на приливи и отливи – към момента тимът на Стара Загора заема девета позиция в класирането. „Зелените“ спечелиха турнира през 2013 година, когато надвиха с дузпи Левски в Ловеч.

На вратата на ЦСКА 1948 ще застане националът Даниел Наумов, който остана резерва в Пазарджик, но се наложи да влиза, след като Генадий Ганев получи червен картон. В травми пък са Симеон Петров и Радослав Кирилов, като наставникът на „червените“ изрази надежда двамата да се завърнат възможно най-бързо в строя. Трайно контузени в тима от Бистрица продължават да бъдат Евгений Сердюк и Джонатан Перейра.

Берое на Хосе Луис Ачиари няма сериозни кадрови проблеми преди гостуването на стадион „Витоша“, където двубоят ще се реши след 90, 120 или повече минути. На линия за мача е аржентинският нападател Сантиаго Годой, който изтърпя своето наказание срещу Крумовград. В последния шампионатен мач на заралии в сметките на Ачиари се завърна един от основните играчи в тима му – Енцо Ойос.

ЦСКА 1948 – Берое

Вероятни състави:

ЦСКА: Наумов, Фуртадо, Виячки, Елитон, Василев, Чочев, Пишевич, Русев, Ценов, Педриньо, Вутов 

БЕРОЕ: Ачинели, Каскарда, Минго, Скуадроне, Говеа, Ласо, Сейхас, Пачаме, Ойос, Трибуле, Годой 

Стадион: „Витоша“, Бистрица 
Съдия: Георги Кабаков 
Начало: 14:30 часа

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели