Албанци измъчиха Интер в последната контрола

Интер записа изненадващо трудна победа с 4:2 над албанския Егнация в последната си контрола преди началото на сезона в Серия „А“. „Нерадзурите“ на два пъти изоставаха в резултата, но накрая успяха да наложат волята си и да измъкнат победата.

Егнация поведе в резултата още в 6-ата минута, когато Рафаел Двамена бе изведен сам срещу вратаря и хладнокръвно реализира за 0:1.

Николо Барела възстанови равенството в 55-ата минута, след като получи дълъг пас от Бастони и стреля в далечния ъгъл на вратата за 1:1. 

Албанците обаче отново си върнаха преднината в 68-ата минута, когато получиха дузпа за игра с ръка и Фернандо Медейрос реализира от бялата точка. 

В заключителния етап на мача обаче Интер съумя да вкара три гола и да стигне до успеха. Първо в 80-ата минута Лаутаро Мартинес изравни с глава след центриране отляво.

Три минути по-късно аржентинецът изработи дузпа, падайки доста артистично, която сам реализира. Четвъртият гол за „нерадзурите“ бе дело да Джакомо Стабиле в 90-ата минута, засичайки топката отблизо, с което окончателно подпечата успеха на своя тим.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели