Дерби с голов спектакъл даде начало на Втора Бундеслига

Невероятен голов спектакъл 57 000 зрители сътвориха Хамбургер и Шалке на старта на новия сезон във Втора Бундеслига. Двата отбора направиха страхотно шоу, завършило 5:3 в полза на домакините от Хамбург. В срещата имаше 42 удара към двете врати, три отменени гола, една дузпа и един червен картон.

Хамбургер поведе с попадение на Роберт Глатцел, но гостите бързо изравниха с гол на 17-годишния дебютант Асан Уедраого. Томас Увеян направи обрата в полза на Шалке пълен в края на първото полувреме. Ласло Бенеш отбеляза два гола в рамките на четири минути, за да направи резултата 3:2. Симон Тероде обаче изравни в 66-ата минута.

Ибрахима Сисе получи втори жълт картон и остави тима от Гелзенкирхен с 10 човека в 71-ата минута. Около 25 минути минаха без попадение преди Хамбургер да вкара две в добавеното време чрез Глатцел и резервата Жан-Люк Домпе.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Сподели