Родна изкусителка преживя нелеп инцидент с ароматна пръчка ВИДЕО

Ароматна пръчка, поставена в стъклено шишенце, пълно с течен ароматизатор, се е забила в окото на Маги Топузова. За ужасяващия инцидент разказа самата тя в профила си в нашумялата социалната мрежа в Tik-Tok, пише GlasNews.bg.

Маги сподели, че ароматизаторът е бил поставен в коридора на къщата й. Вечерта тя решила да усети миризмата от ароматизатора, навела се към него и именно тогава една от пръчките се е забила в окото й. Красавицата уточнява, че в коридора е било тъмно, а ароматните пръчки били с цвета на стената. Когато си вдигнала главата, пръчката била още в окото й.

„Шофирах 500 км, тъй като се връщахме от морето. След това изпрах целия багаж, а сутринта бяхме на плаж. Бях супер преуморена. Вечерта взех един нов ароматизатор – от тези с клечките, и го сложих в коридора в нашата къща.

Вечерта в тъмното, докато минавах покрай него, реших да го подуша, но понеже клечките бяха с цвета на стената – въобще не видях едната клечка… Наведох се и тя буквално ми се заби в окото, вдигнах си главата и клечката беше още в окото ми“, споделя тя с последователите си.

Моделката е посетила медицински специалист, който е извършил необходимите манипулации.

Още вижте във видеото: 

„Направо преживях един от най-големите ужаси в живота ми някога! Бях на лекар и слава Богу – ще виждам, окото ще ми се оправи“, добави още Маги.

Топузова посъветва последователите си да бъдат много внимателни, тъй като секунда невнимание може да причини неописуеми страдания.

„От невнимателност можем да си създадем голям проблем. Може би в живота ни се случват такива неща, за да започнем да оценяваме какво всъщност имаме“, казва Маги във видеото. В края на видеото тя показа й ароматната пръчка, която се е забила в окото й – вижда се, че тя е изкривена.

В друго видео, което отново е споделено в Tik-Tok, Маги благодари на хората, които са й пожелали бързо възстановяване. Тя побърза да успокои последователите си, като заяви, че се чувства много по-добре.

„Виждам си почти нормално. Окото се възстановява перфектно. Изключително благодарна съм на Господ и на съдбата. Знам, че съм извадила голям късмет, но вашата любов и всички тези пожелания, които изпратихте към мен, наистина ме карат да се чувствам още по-благодарна и щастлива“, казва Маги.

Маги е професионален модел и актриса. През годините е имала десетки фотосесии за списания, била e и на корица на Playboy цели два пъти. Печелила е множество конкурси за красота, но най-много се гордее с титлата си Мис Стара Загора, тъй като това е родният й град.

Сподели