Ветеран преподписа с Уест Хам

Защитникът на Уест Хам Анджело Огбона подписа нов договор с клуба. 35-годишният ветеран поднови контракта си за още един сезон до лятото на 2024 година, след като досегашният му договор вече изтече на 30 юни.

Огбона прекара по-голямата част от кариерата си в Уест Хам, след като пристигна в клуба от Ювентус през 2015 година. Само Аарън Кресуел е по-дълго при „чуковете“ от него. Италианецът има 232 мача за клуба във всички турнири.

Опитният бранител дълго време лекува тежка контузия в коляното, но въпреки това успя да запише 31 мача през миналия сезон, включително 13 в Премиър лийг и 8 в Лигата на конференциите, където лондончани триумфираха с трофея.

„Чудесно е, че ще остана в Уест Хам. Много съм щастлив от всичко, което постигнах тук, особено през миналия сезон. Искам да благодаря на клуба и както винаги, съм тук, за да помагам. Оставам и искам да продължим напред“, заяви Огбона след подписването на договора си.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели