Далич: Имаме нужда от Модрич, това поколение още не си е свършило работата

Селекционерът на националния отбор на Хърватия по футбол Златко Далич призова капитана и лидер на тима Лука Модрич да продължи да играе за представителния тим на страната. 37-годишният халф на Реал Мадрид може да се оттегли от националния отбор, на треньорът е на друго мнение. Хърватите загубиха финала на Лигата на нациите от Испания след изпълнение на дузпи (0:0 в редовното време и след продълженията). 

„Имаме нужда от него. Това е поколение, което все още не е свършило работата си“, каза Далич през медиите в Загреб след завръщането на тима. „Снощи беше много емоционално за него. Трябва да го оставим на спокойствие и той ще ни каже какво е решил“, добави селекционерът. 

Модрич разкри в неделя вечерта, че е взел „ясно решение“ за бъдещето си в националния отбор, за който има 166 мача, но не разкри повече подробности. „Няма да го обява днес“, каза още Лука Модрич.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели