Кириякос Георгиу е новият треньор на Родопа

Кириякос Георгиу е новият старши треньор на Родопа. Днес той бе официално представен от кмета на града Николай Мелемов, който е и президент на тима, заедно с Валентин Кюлхански – вицепрезидент на клуба. Георгиу ще води отбора от Смолян през настоящия сезон в Югоизточната Трета лига.

Той заменя на поста Звезделин Чаушев, който пое „зелено-белите“ през пролетта с идеята да завърши сезона, след напускането на Юлиян Сюрджиев. За последно Кириякос Георгиу е беше старши треньор на Оборище. През 2015 година с този отбор, като член на треньорския щаб, клубът печели за първи път в историята си промоция за влизане в професионалния футбол. 

В този отбор работи в продължение на общо три години. Георгиу е бил още наставник в школата на Локомотив (Пловдив), където е и помощник-треньор, и анализатор на Бруно Акрапувич, когато тимът печели две Купи на България и една Суперкупа.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели