Дебора проговори пред TV ще влезе ли в затвора след като катастрофира пияна и дрегерът отчете 2,9 промила

Певицата Дебора бе хваната да шофира с 2,9 промила алкохол в кръвта. Гръмна страшен скандал с нейната безкомпромисна постъпка и затова решихме да я поканим в подкаста „Не съм такъв човек“, за да разкаже цялата истина от онзи злокобен ден, който ще бележи живота й завинаги. 

Изпълнителката разказа как е блъснала колата пред нея и по настояване на другия шофьор е извикана полиция. Била е шокирана от това, което е видяла да показва дрегера. Веднага е отишла за кръвна проба, която само е доказала наличието на алкохол в кръвта й. 

Лекият автомобил на Дебора е конфискуван, заради новият закон за пияни и дрогирани шофьори, както и нейната книжка. Законът предвижда затвор от 1 до 3 години за тези промили, а певицата чака официално да й връчат документи от кръвните проби и да се опита да обжалва. 

„Има голяма вероятност да вляза в затвора“, жалва се тя. Като в този момент мисли единствено за детето си и как ще го лиши от присъствието си. 

Животът на Дебора е белязан от проблемни ситуации и трябва да се замислим, когато обиждаме. На такива хора трябва да се подава ръка, защото животът не е еднакво справедлив с всички. Тя е била жертва на домашно насилие, за което разкрива шокиращи подробности. 

С Дебора си говорим още за направен от нея аборт; защо се е решила да роди сина си и да не абортира с него; за раздялата с бащата на детето си; за пиянските изцепки в „Биг Брадър“; за паник атаките и медикаментите, които приема, за да се справи с тази модерна болест.

Целият разговор с Дебора може да гледате във видеото: 

 

Сподели