Два бързи гола стигнаха на Фиорентина срещу ТНС

Отборът на Фиорентина записа очакван успех с 2:0 при домакинството си на ТНС в двубой от първия кръг на Лигата на конференциите.

Победата на „виолетовите“ е напълно заслужена предвид това, че владееха топката в 80% от времето, а също така отправиха 28 удара срещу само 2 за гостите от Уелс. Двата гола паднаха в рамките на едва пет минути. В 65-ата Ясин Адли откри резултата с дебютното си попадение за тима от Флоренция. В 69-ата пък Мойс Кийн се разписа след асистенция на Додо, като противниковият вратар се опита да избие топката, но главният съдия посочи, че тя е минала голлинията за крайното 2:0.

Така Фиорентина започна успешно кампанията си в турнира с първи три точки преди визитата си на швейцарския Санкт Гален във втория кръг. ТНС пък ще се постарае да запише първата си победа още в домакинството на казахстанския Астана на 24 октомври.

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Сподели