ЦСКА следи звездата на Хебър

Слушай на живо

Слушай на живо:
ЦСКА – Септември (София)

ЦСКА ще опита да привлече една от звездите в еfbet Лига. Става дума за нападателя на Хебър Набил Макни, който е в напреднали преговори за трансфер в Ботев (Пловдив), пише „Мач Телеграф“. „Червените“ обаче ще се опитат да накарат играча, който е част от националния отбор на Тунис, да направи завой в преговорите с „жълто-черните“ и да избере трансфер на „Армията“. 

Всичко това може да предизвика скок в цената на Макни, който е втори голмайстор в елита с 5 гола. От Пазарджик твърдят, че ръководоството на клуба иска 500 000 евро за тунизиеца. Това обаче е цената за Ботев. За ЦСКА или евентуално чужд клуб, цената най-вероятно ще се покачи. 

При всички положения Набил Макни ще бъде продаден по време на зимната пауза. Сега той е най-близо до Ботев, но на фона на парите, които „червените“ дават за трансферни суми и заплати в последно време, нищо чудно Макни да се озове в съблекалнята на Александър Томаш. 

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели