Гуцанов от Варна: Тръгваме да направим отново лявото силно и алтернатива на десния грабеж

„БСП – ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА“ откри официално кампанията си във Варна. Пред стотици симпатизанти левицата представи както листата си, така и виждането си за развитието на Варна, региона и държавата.

„Уважаеми варненци, за три години седем пъти се явяваме на предсрочни парламентарни избори. Нещо, което не е нормално. Затова успяхме най-накрая да направим това, което е ключово важно – всички заедно, цялото ляво пространство, да се обединим и да се явим съвместно на тези предстоящи избори“, каза пред множеството водачът Борислав Гуцанов.

Според него, в залата, както и в града, се чувства нова енергия и желание за промяна. „Общото ни явяване не е самоцел.  Целта е да има алтернатива на това безумно управление. И да престанат избори след избори и когато погледнем нагоре – да виждаме дъното.

Не! Точно затова „БСП – ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА“ се явяваме заедно, обединени, за да променим страната си към по-добро. Затова направихме и програма за ускорено развитие на България в сто точки. За да може да има справедливост навсякъде.

В съдебната система, здравеопазването, образованието, в икономиката. Нещо, което 35 години липсва. Тръгваме да направим отново лявото силно и алтернатива на десния грабеж! Ние знаем решенията!

Подкрепете ни, за да имаме една по-хубава България. Такава, каквато всеки един носи в сърцето си!“, обобщи лидерът на варненските социалисти и председател на ПГ на БСП.

 

Сподели