Барселона е много близо до нова мега сделка с Nike

Барселона е много близо най-накрая да обяви нова сделка с Nike. Двете страни вече имат устно споразумение помежду си, което скоро ще бъде обявено и официално.

За новата сделка за спонсорство се работи от известно време и на „Камп Ноу“ се надяват, че договорът ще позволи на Барселона да се върне към правилото 1:1 навреме за следващия трансферен прозорец.

„Mundo Deportivo“ съобщава, че клубът смята, че сделката вече е сключена и ще бъде обявена след събранието на делегатите, което трябва да се проведе на 19 октомври.

Очаква се Барса да получи над 100 милиона евро по този договор и също така ще получи бонус за подновяване, като това ще даде на клуба така необходимия финансов тласък.

Президентът Жоан Лапорта говори за новата сделка за екипировката на няколко пъти, както и за плановете на Барселона за следващия трансферен прозорец. Той каза, че очаква клубът да може да привлича играчи през зимата, като за това ще помогне именно тази финализирането на новия договор с Nike.

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели