Без голове в дербито между Черно море и Спартак (Варна) при дублиращите отбори

Дублиращите отбори на Черно море и Спартак направиха динамичен двубой на стадион „Тича“ в дербито на Североизток, завършило 0:0. Впечатление направи малкият брой привърженици на „соколите“ в гостуващия сектор с оглед на последните драматични събития в клуба, а домакините бяха подкрепени от внушителна агитка, която създаде настроение под съпровод на тъпан.

Още в началото Петър Маринов се озова на стрелкова позиция, но вратарят на гостите Валентин Димитров показа чудесен рефлекс. Малко по-късно далечен изстрел попадна в обсега на сигурния Димитров. До края на полувремето младите „моряци“ бяха по-активни, но без сериозно голово положение.

След почивката, на фона на изсипалия се дъжд, двата отбора водеха здрава битка за всяка педя терен. Тони Михайлов от Черно море засече красиво топката от въздуха след центриране отдясно. Домакините бяха тези, които владееха повече топката, а гостите показаха твърда и сигурна защита.

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели