Мудрик гледа към изхода на „Стамфорд Бридж“

Крилото на Челси Михайло Мудрик не е доволен от ситуацията, в която се намира от началото на сезона. Украинецът почти не получава шансове за изява под ръководството на новия мениджър Енцо Мареска и вече се замисля да поиска трансфер през зимата твърди „Футбол Инсайдър“.

Напускането на 23-годишния футболист обаче няма да е толкова лесна задача. Той има договор с Челси до 2031 година и получава доста сериозна заплата, което може да откаже доста отбори от това да го вземат в редиците си. Шефовете на лондончани не изключват възможността да се разделят с Мудрик, но ще искат това да стане с директна продажба, а не с отдаване под наем, за да могат да използват парите от продажбата за привличане на друг играч на мястото на украинеца.

Иначе Мудрик дойде в Челси от Шахтьор (Донецк) за доста сериозната сума от 70 милиона евро през януари 2023 година и „сините“ трудно ще „избият“ инвестицията си, ако се наложи да продадат този играч сега. За момента няма сведения и за конкретни отбори, които да се интересуват от крилото.

Откакто пристигна на „Стамфорд Бридж“ Мудрик има 64 мача, в които е отбелязал 7 гола и е направил 6 асистенции. От началото на сезона обаче той е записал едва в 6 мача във всички турнири, като в повечето от тях влиза от пейката и все още няма гол на сметката си.

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Сподели