Слави Трифонов изригна мощно срещу ПП-ДБ: Кой ми дефекира в гащите? Това сте вие!

Лидерът на „Има такъв народ“ (ИТН) Слави Трифонов изригна остро срещу „Продължаваме промяната“-„Демократична България“ (ПП-ДБ) и техните постоянно менящи се политически послания, които той нарича „душевната, политическа, интелектуална и морална шизофрения на едни ПеПе-ДеБе-та“.

„Управляваш в коалиция девет месеца с Делян Пеевски и обвиняваш друг, че работи с него“, написа той във Фейсбук.

„Самообявяваш се за „умен и красив“, а не си гледал филма „Списъкът на Шиндлер“, заявява Трифонов по повод една от големите издънки на Кирил Петков.

„Подготвяш се да откраднеш два милиарда от парите от Европа и да изхвърлиш на улицата 30 хиляди семейства в Старозагорско, но им обясняваш, че го правиш за тях“, добавя той.

„Мразиш комунистите, а повечето сте деца на бившия комунистически елит, отраснали в саксия със златна лъжичга в г*рлата.

В крайна сметка, обвиняваш всички в това, което всъщност ти правиш.

Затова, за вас народът има един израз, който ще преведа на умен, красив и подходящ за вас език. Тази поговорка гласи: „Кой ми дефекира в гащите?“

Това сте вие. Хора, които сами си дефекират в гащите, а обвиняват за това всички останали. Но, скъпи мои, умни и красиви – дефекираното си стои.

За вас аз съм селянин и чалгар и така като се замисля, това е просто супер, защото нямам абсолютно нищо общо с лъжци в дефекирани гащи – като вас!“, заявява Трифонов. 

 

Сподели