Мъж и жена решиха да изминат 418 километра голи с велосипед СНИМКИ 18

Във Великобритания приятели решиха да изминат 418 километра с колело от град Глостър до Лендс Енд, пише изданието Daily Star.

36-годишният Нийл Кокс и 25-годишната му приятелка Дж. Антик са се отправили на шестдневно пътешествие голи. Мъжът и жената казват, че целта на пътуването им е желанието да почувстват хармония с природата на Югозападна Англия.

Двамата прекарали някои нощи на къмпинг, други в хотели. В няколко града, разказват приятелите, те се осмелили да посещават магазини и барове голи.

Кокс казва, че са виждали предимно положителни реакции. По думите му в Гластънбъри двамата с Антик били приети толкова радушно, че дори ги удивили.

„В Бристол хората проявяваха обичайното безразличие, но това е, което наистина искаме, това е, което се надявахме да открием“, добавя той.

Кокс и Атик признават, че в един момент им се е наложило да се обличат заради лошото време. Според тях много минувачи са получили доста положителни емоции от появата им. „Забавно е да видиш двама голи хора в някакво колело тандем“, обяснява Кокс.

Негативни коментари очаквали приятелите натуристи в социалните мрежи. Въпреки това, както подчертава мъжът, те не го обиждат. Той не гледа на голотата като на нещо лошо, опасно или изключително сексуално. Кокс казва, че натуризмът му е помогнал да обича тялото си и да стане по-уверен.

Превод и редакция

 

Сподели