Гуардиола: Имахме своите шансове, но ги пропуснахме

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола бе разочарован от равенството 0:0 с Интер в Шампионската лига. Той съжалява за пропуснатите възможности от неговите играчи в мача, които са и основната причина да не успеят да стигнат до трите точки.

“Имахме възможност да спечелим този мач. Не беше лесно да отбележим. Създадохме своите шансове, но ги пропуснахме. Те не бяха много и не бяха съвсем чисти. Още е началото на сезона, сигурен съм, че ще играем доста по-добре и ще намерим своя ритъм в следващите месеци. С времето ще се подобряваме”, заяви Гуардиола.

Той бе попитан какво е казал на играчите си на полувремето.

“Трябваше да си върнем контрола в атаката, в заключителните метри в половината на Интер. Да създаваме повече пространства, за да стигаме до позиции. Те обаче се защитаваха добре, прибрани дълбоко в своята половина, така че се наложи да променим настройките си. С повече движение и създаване на пространства опитахме да пробием тази дълбока защита”, сподели още испанецът.

Относно състоянието на Де Бройне, който бе заменен принудително на почивката, наставникът бе лаконичен: “Не сме говорили още с лекарите, не знам какво се случва”.

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели