Последният мохикан на ъндърграунда в Бургас се завърна, само по шорти предупреди, че… СНИМКА

Последният мохикан на ъндърграунда в Бургас се завърна. Диян Гайтанов е засечен от репортер на „Флагман“ в най-вървежното и скъпарско заведение на града, в обичайния си вид – само по шорти и джапанки, демонстрирайки перфектната си физическа форма.

Той вече е на 55 години и изглежда по същия начин, както и преди 20 години.

Диян Гайтанов-Боксьора е излязъл тези дни от затвора, където изтърпя 5-годишна ефективна присъда за престъпление отпреди 30 години – за склоняване към проституция.

Делото срещу него се точеше с десетилетия, заради груби пропуски на предварителното производство и когато му дойде времето за изтърпяване на наказанието, с Боксьора се бяха случило още куп неприятни неща, с които нашумя в публичното пространство.

Кадърът е от ресторант „Медуза“, където сега влизат най-големите баровци от региона, но и тук Боксьора може да седи на VIP маса само по шорти, като типичния бургаски батка, с което не изневери на стила си през годините. Преди 13 години в този вид с този вид обядваше и в култовия ресторант „Розе“ на бул. „Богориди“.

„Добре съм, връщам се в бизнеса, никой не може да ме пречупи“, каза Боксьора.

През последните 10 години, преди да влезе зад решетки през март 2020 г., той търгуваше с дървесина и имаше строителни обекти.

Сподели