Албания срази Лихтенщайн и изглежда все по-подготвена за Евро 2024

Отборът на Албания спечели с класическото 3:0 срещу тима на Лихтенщайн в един от последните приятелски мачове преди Евро 2024, където селекцията от адриатическия бряг ще играе едва за втори път в своята история на големи футболни финали. Предният път бе на Евро 2016 във Франция.

Иначе в мача срещу Лихтенщайн балканците поведоха в 31-вата минута, когато резултатът откри Армандо Броя, а другите две попадения паднаха след почивката. Те бяха дело на Ясир Асани и Ернест Мучи в 47-ата и 67-ата минути.

На европейските футболни финали Албания ще бъде в “групата на смъртта” в компанията на Хърватия, Италия и Испания, като момчетата на Силвиньо стартират ден след официалното откриване – на 15-и юни (събота), когато ще играят срещу настоящия носител на трофея – Италия. След това са мачовете и с са мачовете с бронзовия медалист от Мондиал 2022 Хърватия и двукратния европейски шампион Испания.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели