Индзаги: Трябва винаги да опитваме да се подобряваме

Старши треньорът на Интер – Симоне Индзаги, коментира победата на “нерадзурите” с 4:0 срещу тима на Лече в срещата от 26-ия кръг на италианската Серия “А”. Наставникът на гранда от Милано е доволен от представянето на отбора му, който е непобеден от началото на 2024 г., но и припомни, че до края на сезона има още три месеца, в които играчите му имат да свършат още много работа.

“Разбира се, ние можем да продължим да се подобряваме и има още много месеци преди края на сезона. Правилно е да бъдем доволни от моментната ни форма, но не трябва да се разсейваме от положителните статистики. Трябва винаги да опитваме да се подобряваме”, каза Индзаги.

Треньорът на лидерите в Серия “А” коментира и предстоящия сблъсък срещу отбора на Аталанта, който е в битката за топ 4 и открадна точка от градския съперник Милан.

“Предстои ни среща с Аталанта и след това има още много мачове, които трябва да се изиграят и трябва да минем през тях, както изглеждахме днес. Има дълъг път пред нас и трябва да останем концентрирани, дори когато спим. Има много работа зад резултатите, които постигнахме и за щастие разполагам с екип, който ме познава много добре, а клубът ни подкрепя. Да видиш отбора си да играе толкова добре, това е голямо удовлетворение”, допълни Индзаги.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели