Арсенал обмисля оферта за вратар, чиято цена отказа Байерн (Мюнхен)

Спортно-техническото ръководствот на Арсенал обмисля да отправи оферта за вратаря на Брентфорд Давид Рая, съобщава авторитетното издание “Атлетик”. 

“Артилеристите” виждат испанеца като отлична възможност да се внесе много по-сериозна конкуренция под рамката на вратата, където до момента абсолютен титуляр е Аарън Рамсдейл, който обаче прави колеблива подготовка и допусна няколко грешки. От своя страна Рая има договор само за още един сезон, но “пчеличките” не смятат да правят отстъпки и да му поставили внушителната цена от 40 милиона паунда. 

Именно тя е отказала Байерн (Мюнхен), които също бяха спрягани като една от възможните дестинации за вратаря. Баварците са провели няколко срещи с колегите си от лондонския тим и дори са отправили оферта да вземат играча под наем, но тези им апетити са били отхвърлени.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Сподели