Антъни Иванов: За мен е чест да съм втори след Дениел

Антъни Иванов заяви, че е с горд с второто си място на 100 свободен стил на държавното първенство по плуване, което се провежда на басейн “Диана” в столицата. Състезателят на ПСК Черно море бе изпреварен единствено от съотборника си във варненския тим Дениел Нанков.

“Понеже чета адски смешни коментари, че съм втори на 100 кроул след Дениел. Вие знаете ли, че това е най-добрият ни спринтьор? Да съм втори след него за мен е чест, та ние тренираме заедно. Смешни сте с тези заглавия, подтикващи спорове и скандали.

Днескашният ден приключи с 1 второ място за мен на кралската дисциплина в конкуренцията на много от момчетата на високо ниво и с първо място на щафета 4х200, като за пръв път има 3 щафети на държавното ни под 7.45. Много съм горд и с 3-те щафети и момчетата в тях. Разберете, че аз искам доброто на плуването, а не обратното”, написа Антъни във “Фейсбук”

Понеже чета адски смешни коментари, че съм Втори на 100 кроул след Дениел. Вие знаете ли, че това е най-добрият ни спринтьор ? Да съм втори след него за мен е чест, та ние тренираме заедно. Смешни сте с тези заглавия подтикващи спорове и скандали.

Днескашният ден приключи с 1 второ място за мен на кралската дисциплина в конкуренцията на много от момчетата на високо ниво и с първо място на щафета 4х200, като за пръв път има 3 щафети на държавното ни под 7.45. Много съм горд и с 3-те щафети и момчетата в тях. Разберете, че аз искам доброто на плуването, а не обратното.

Лека нощ и до утре ????????❤️

Публикувахте от Антъни Иванов – Antani Ivanov в Четвъртък, 29 юни 2023 г.

Сподели