Гнабри се надява да се върне в националния отбор на Германия

Крилото на Байерн Мюнхен Серж Гнабри се надява да се върне в националния отбор на Германия по футбол след позитивния старт на сезона, който направи. Той страдаше от различни контузии през миналата състезателна година, което не му позволи да натрупа игрови ритъм

През лятото бъдещето на Гнабри в Байерн беше под въпрос и се появиха информации, че клубът е готов да изслуша оферти за него. Сред проявилите интерес беше английският Нюкасъл, но той бе категоричен в желанието си да остане в Мюнхен и да върне добрата си форма след разочароващия минал сезон. Тази година 29-годишният Гнабри допринесе с два гола и две асистенции в шест мача за Байерн във всички турнири, а това му дава надежда, че може да бъде върнат в националния тим на Германия от селекционера Юлиан Нагелсман, пише изданието bayernstrikes.com.

„Мисля, че вече казах и преди, че няма много по-лоши неща от това да пропуснеш заради контузия събития като Европейското първенство у дома. Беше изключително горчиво преживяване, но в един момент трябва да го оставиш зад гърба си и да продължиш напред. Затова бих бил много щастлив, ако мога отново да играя за Германия“, коментира Серж Гнабри.

Малко вероятно е футболистът да бъде част от състава на Германия за международните мачове през октомври, но при запазване на постоянството в изявите си, той може да получи повиквателна за срещите, които предстоят през ноември.

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Сподели