Спортинг измъкна важна точка срещу ПСВ Айндховен в мач с красиви голове

ПСВ Айндховен и Спортинг (Лисабон) завършиха 1:1 във втори мач и за двата тима от основната фаза в Шампионската лига. И двете попадения в срещата – на Йерди Схаутен за домакините (15′) и на Даниел Браганса (84′), бяха доста красиви и атрактивни.

Така Спортинг измъкна ценно равенство и вече е с 4 точки, след като спечели с 2:0 срещу Лил в откриващия си мач. ПСВ пък е едва с 1 точка след загубата си в Торино от Ювентус.

В 15-ата минута „филипсите“ поведоха. Йерди Схаутен открадна топката от противника и със страхотен далечен шут с десния крак не остави никакви шансове на вратаря на гостите Франко Израел – 1:0 за ПСВ.

През втората част обаче Спортинг не се предаде и натисна съперника си. В крайна сметка португалците успяха да изравнят в 84-тата минута. Голът бе изработен от две от резервите на тима. Максимилиано Араухо центрира отляво, а Даниел Браганса се разписа с много красив удар от въздуха с десния крак за крайното 1:1.

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Сподели