В Бургас са шокирани: Боко харам – това ли е бъдещето на квартал “Славейков“ СНИМКА

Интересен похват да направи реклама на новия си магазин в жк „П.Р. Славейков“ е използвала местна верига за хранителни стоки, пише Флагман бг.

На цял билборд, на фона на препълнени със стоки рафтове, се е ухилил афроамериканец с брада, който в ръцете си държи пазарска чанта.

И хората се чудят – това ли е средностатистическият жител на „Славейков“, който трябва да бъде привлечен да си развърже кесията?

А и какво точно се рекламира – нов магазин ли, имигранти с пазарски чанти ли?

Интересен коментар е направил колегата Божидар Божков.

„Живея в този комплекс и подобен човек тук не съм виждал практически никога, ако изключим един суданец, останал още от времената на комунизма. Но той е без брада и добре интегриран.

А на всичко отгоре този е с ислямистка брада, все едно е дошъл от нигерийската аллахакбарска организация „Боко харам“, пише шеговито той.

Глобалните корпорации, които са се разпрострели на всички 6 континента /Антарктида няма да го броим/, използват за своята реклама модели от различни раси, но техните клиенти са от целия свят.

И така хем са мултикултурни, хем привличат всякакви купувачи. В „Славейков“ обаче на този етап мултикултурализъм не е забелязан.

А може би това е реклама, адресирана към бъдещите жители на комплекса?

Сподели