Борнемут остави “светците” без победа

Отборът на Борнемут победи с 3:1 тима на Саутхамптън в последна среща от 6-ия кръг на английската Премиър лийг. Поражението остави “светците” на предпоследното място в класирането само с една точка, колкото има и последният Уулвърхамптън, като само головата разлика разделя двата състава.

“Черешките” решиха всичко с три безответни гола през първото полувреме. Тогава резултатът бе открит от Еванилсон (6′), преднината бе покачена от Данго Уатара (32′), а класиката я оформи Антоан Семеньо (39′).

След почивката новаците в елита тръгнаха амбициозно и почти веднага след подновяването на играта намалиха изоставането си с гол на Тейлър Харууд-Белис (51′).

До края обаче не паднаха нови попадения и “черешките” се поздравиха заслужено с успеха, като с него прекратиха негативната си серия от две последователи поражения на ниво Премиър лийг.

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели