ПАОК загуби дербито на Солун, Десподов не успя да помогне от пейката

ПАОК разочарова своите привърженици и загуби голямото дерби на Солун срещу местния си съперник Арис. Двата тима се изправиха един срещу друг на „Тумба“ в среща от 6-ия крът на първенството на Гърция. Участие в мача взе и българският национал Кирил Десподов, който влезе в игра в 76-ата минута, заменяйки Тайсон, но не успя да спаси тима си от загубата.

Единственият гол в мача падна в 63-тата минута, а негов автор бе Моло. Испанецът получи топката от тъч и със страхотен демараж остави зад себе си двама защитници на съперника, нахлувайки на скорост в наказателното поле, след което от трудна позиция успя да прати топката под напречната греда за 0:1.

ПАОК опита да се върне в мача, но домакините показаха твърде много брак в предни позиции и макар да създаде някои добри положения, отправи само 3 точни удара за целия мач.

Това бе първа загуба за ПАОК от началото на сезона, като тимът остава на 3-тото място в класирането с 13 спечелени точки. Арис пък се изкачи до 4-тата позиция с 11 точки.

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели