Гуардиола: Тук винаги се играе трудно

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола не бе твърде щастлив след равенството 1:1 с Нюкасъл на „Сейнт Джеймсис Парк“. Той призна, че на този стадион се играе трудно, като заяви, че тимът му е имал добри и лоши моменти в мача, така че равенството е донякъде справедливо.

„Нюкасъл имаше своите моменти в началото и след техния гол, но като цяло ние играхме много добре. Взехме едно грешно решение в края на първото полувреме, когато можехме да поведем с 2:0. Тук винаги се играе трудно, съперникът е силен физически и се защитава дълбоко в своята половина. Имахме своите шансове, но Ник Поуп бе брилянтен, така че ще се задоволим с точката. Когато отбелязахме нашия гол, стояхме по-добре, след това направихме една грешка и отстъпихме инициативата. Накрая обаче отново взехме нещата под контрол и имахме своите шансове да победим“, смята Гуардиола.

Той каза добри думи за представянето на Матео Ковачич, Рико Люис и Бернардо Силва.

„Матео бе брилянтен, Рико също. Бернардо също игра добре. Наистина стояхме добре“, допълни испанецът.

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Сподели