Касандра и всички жени полудяха по него, беше най-голямият секс символ, а попадна в затвора, заради… ВИДЕО

Корайма Торес, която се превъплъти в образа на легендарната Касандра в сериала, който подлуди цял свят. Всички следяха напрегнатата развръзка на любовта на Касандра и Игнасио, а тази роля пък проправи пътя към световната слава за актьора.

Милиони жени по цялото земно кълбо въздишаха по него. Годините обаче минаха и Игнасио, който беше изигран от Освалдо Риос, днес изглежда съвсем различно.


Романтика с Шакира

Освалдо бил на 32 по това време, през 1992 г., когато стартира сериалът, и няколко години по-късно той започнал да се среща с не друга, а с Шакира! Тогава тя била на 20 години. Въпреки че само веднъж е говорила публично за връзката, Риос я е споменавал няколко пъти.

Връзката продължила осем месеца, а Шакира разкри, че песента ѝ „Moscas en la Casa“ от албума „Dónde Están los Ladrones? е вдъхновен от този актьор, който играе в хитовия сериал „Касандра“.

В един момент обаче се надига буря, когато Освалдо е арестуван и след това осъден на три месеца затвор за побой над приятелката си. Тогава започна историята, че той е изнасилил Шакира.

Тази информация изтече в обществото едва когато Освалдо се озовава в затвора, където прекарва три месеца, защото набил една от приятелките си.

Риос обаче категорично отрича историята за изнасилване, докато Шакира не е говорила по темата.

– Всичко е смешно – една от най-големите лъжи, измисляни някога, казва той и добавя: Тя самата го отрече в интервю за телевизионното предаване „Шоубизнес“ и каза, че съм се държал с нея като с принцеса.

Превод и редакция

Сподели