Ачиари: Знаехме, че ще е мач с малко положения, много съм доволен от победата

Наставникът на Берое Хосе Луис Ачиари даде мнението си след победата на своя тим над Славия. “Заралии” се наложиха с 1:0 с гол в последните секунди.

“Искам да поздравя всички за победата, която подарихме на нашата публика. Много съм доволен, че нашите фенове и играчите могат да се насладят на тази победа. Мачът беше равностоен и двата тима имаха своите моменти. Знаехме, че ще е един мач с малко ситуации за гол. Имахме една добра възможност през второто полувреме, която не успяхме да вкараме. Те също имаха една добра възможност, но видяхте, че в последните минути успяхме да вкараме. Славия е един добър отбор, но и той има лоши моменти като нас. Искам да поздравя моите играчи за днешната победа.

Търпението беше ключово, но е важно, че имахме положение в края. Имахме малшанс, защото Годой не можеше да играе два мача. Искаме да имаме Леандро повече в състава, защото той дава много за нашия тим.

Той вкара в 4 гола, с които ни донесе много точки. Но ние работим всяка тренировка играчите от втора линия също да вкарват. Всички мачове са равностойни и се разчита само на положенията и ефективността. Играчите се раздават на максимум.

Аз съм много доволен. Трябва да се възстановим, защото имаме още един мач преди паузата. Аз съм щастлив, че мога да е насладя на тази победа”, заяви Ачиари.

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели