Български ученик на Гордън Рамзи нахрани 400 в София

Никола Симеонов, ученик на световния кулинарен корифей Гордън Рамзи, изкуши 400 дами и господа, събрали се на парти в сърцето на пешеходна „Витошка“. А ефекта се оказа заразителен!

За изтънчените глезотии за небцето маестрото получи комплименти от Милена Славова, Искрен Пецов, народния певец Димитър Димитров, Пейо Пеев, композитора Иван Кръстев, Диана Дафова и италианския китарист и аранжор Енрико Сантакатарина, дизайнерите Албена Александрова, Красимир Аврамов и Мира Бъчварова, rnb госпожицата Ан Джи…

Властелинката на здравословния начин на живот Енджи Касабие и съпругът й, „Мистър Ливан“ Рабих ел Зейн високо оцениха вкуснотиите на Никола Симеонов за менюто на „Лавеле“, които не застрашават размерите на талията.

Нещо повече – Енджи Касабие се появи в такава умопомрачителна топ форма, че остави мнозина с отворени усти!

„Двамата не близват алкохол“, дискретно ги похвали медииният им съветник Атанас Лазаров, и всички се убедиха с очите си в това. А и самата Енджи Касабие винаги е подчертавала, че дисциплината за нея е от първостепенно значение, независимо дали си е у дома или на светско парти.

Дипломатът Йелена Филипович-Стоянов, която доскоро беше управляващ посолството на Черна гора у нас, и продуцентът Лино Стоянов, не пропуснаха да поздравят шеф готвача за космополитния стил в рецептите му.

Сподели