Диана Русинова пусна първи СНИМКИ от мелето със 7 пострадали на “Хаинбоаз“ и отсече…

Пътният експерт Диана Русинова публикува първи снимки от тежката катастрофа, станала на Прохода на Републиката. Както писа при инцидента се удариха бус и кола, като има 7 пострадали, които са пътували в микробуса. Предварителната информация, е че не са със сериозни наранявания.

Откарани са в Спешна помощ за преглед. Двамата водачи са изпробвани за употреба на алкохол, пробите са отрицателни. Причините за инцидента са в процес на изясняване.

„Възникнало е тежко ПТП на прохода “Хаинбоаз” (път II-55) при км 9 500 в района на с. Нацовци. Челно са се ударили микробус и лек автомобил (SUV). Временно движението се осъществява в едната лента, като се регулира от органите на МВР. По първоначални данни бусът е пътувал към Кръстова гора. В следствие на удара има пострадала възрастна жена.

В рамките на 24 часа това е поредната тежка катастрофа в България. Има голям ръст на пътните инциденти в това число и такива с фатален край за пострадалите.

Призовавам Ви да се смирите и да карате умерено и разумно като спазвате правилата за движение по пътищата, животът Ви е безценен!“, уточнява Русинова.

Сподели