Столичанка се ожали: Ченгетата ми звъннаха в 4 ч. през нощта, а когато отидох пред блока… СНИМКИ

Две коли изгоряха напълно в столичния квартал „Студентски град“. Инцидентът е станал към 4:30 тази нощ срещу блок 57 вход „Б“.

В пожара е засегната и колата на Йоана Стоилова. Пред репортер на GlasNews тя сподели, че е изгоряла шофьорската страна на автомобила й. 

Среднощен ужас

„Полицаи ми звъннаха към 4:30, за да ми съобщят, че пред блока горят два автомобила, единия от който е до моята кола. Бях навън по това време“, казва Йоана.

Тя допълва, че по-късно пристигнала на мястото и преместила автомобила си.

„Като дойдох на място, вече имаше пожарна и полиция. Пожарът беше почти изгасен.“

„Дойдоха разследващи на място да направят снимки и съответно да дам показания, да попълним протоколи и прочие.“, уточнява тя.

Умишлен палеж

Според полицаите, става дума за умишлен палеж на единия автомобил. На този етап не е ясно кой от двата напълно изгорели автомобила е бил подпален. Възможна е и версията това да бъде инцидент.

Живущи в блока споделиха, че към 23 часа вчера са се чували странни шумове и трясъци, други казаха, че е имало и заря по същото време. 

Оказва се, че един от изгорелите автомобили (червеният) бил с щети още от предния ден, показва снимка.

На снимката се вижда и другият пострадал автомобил – този с марка „Опел“. Неговият собственик каза, че няма информация какво е станало.

„От няколко дни съм в чужбина, сутринта ме събудиха с тази шокова новина“, казва той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

На страницата ни очакваме новини , снимки и видео от своите читатели в цяла България и по света

Сподели