Шампионска лига и в четвъртък – два мача започват в 19:45 (следете тук)

Първият кръг от новия формат на Шампионската лига с основна фаза продължава днес с шест двубоя. За турнира е нетипично да има срещи и в четвъртък, но сега това е изключение, което важи само за старта.

Началото на днешната програма поставят сблъсъци в Белград и Ротердам – съответно Цървена звезда срещу Бенфика и Фейенорд срещу Байер (Леверкузен). На двубоя в Нидерландия участие няма да вземе българският вратар на домакините Пламен Андреев, защото той не е картотекиран за ШЛ.

От 22:00 часа пък идва ред за нови четири срещи. Намиращият се в изключителна форма тим на Барселона гостува на Монако в търсене на поредната си победа от началото на сезона. Тежка визита очаква и Арсенал, който се изправя срещу първенеца в Лига Европа Аталанта.

Доказаният боец в евротурнирите Атлетико Мадрид пък приема РБ (Лайпциг) в друг очакван интерес мач. В последната среща Брест се изправя срещу Щурм (Грац).

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели