Решават с анкета между феновете бъдещето на “Олд Трафорд”

Манчестър Юнайтед ще анкетира привържениците си относно бъдещето на клубния стадион „Олд Трафорд“ и неговото обновяване, съобщават британските медии в сряда.

Ръководството на „червените дяволи“ разглежда различни варианти за преустройство на настоящото съоръжение на цена от около 1 милиард британски лири или за изграждане на изцяло нов стадион върху съседен парцел, собственост на клуба на стойност от около 2 милиарда паунда.

Съсобственикът на Манчестър Юнайтед Джим Ратклиф предпочита изграждането на нов дом на клуба, а работната група, създадена през февруари, се е съсредоточила върху дискусиите за строеж на стадион с капацитет от 100 000 души.

Работната група включва представители на Юнайтед, бившият защитник на отбора Гари Невил и кмета на Манчестър Анди Бърнам. Очаква се окончателните препоръки да бъдат представени до края на годината.

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Сподели