Отбора на Ambire: Амбицията ни в Red Bull Soapbox е първото място

На 14 септември (събота) столицата София ще бъде арена на невероятни битки! Из един от най-оживените булеварди в центъра ще „летят“ самоделни машини, готови да спечелят първото място в състезанието RED BULL SOAPBOX. Отбори се надпреварват да създадат най-откачените колички, с които да покорят първата позиция, макар и за някои да бъде успех да стигнат изобщо до финалната линия. Екип на Sportal.bg се срещна с отбора на Ambire, който заяви амбиции да надвие всички останали и да стъпи на върха. Тимът е съставляван от трима души: Али – дизайнерът, Иво – основната движеща единица и Сашо – механикът. Тримата ентусиасти ще се състезават със своята машина, която представлява огромен лилав бик, а защо са избрали това “животно”, ще разберете, гледайки интервюто ни с тях.

Направата на количката с наименование „Амбибул“ е преминала през няколко етапа. От планирането, което е отнело месец-два, през създаването на конструкцията, която е отнела седмица време, до дизайна, който е измислен в рамките на десетина дни.

„Амбицията е първо място, всичко друго е провал“, това ни сподели Иво, макар и с усмивка на лице.

„Тествахме колата около сервиза, всичко работи, окачване, спирачки и всичко изглежда обещаващо!“, това пък ни сподели Сашо.

Ако „прическата“ на „Амбибул“ ви изглежда позната, това изобщо не е случайно.

„Постарахме се да прилича на един бивш или може би бъдещ американски президент“, споделя Али.

За финал на нашия разговор, от тийм Ambire заявиха, че са подготвили някои изненади за всички участници и зрители на състезанието, но ще ги видим на живо в събота на 14 септември. Заповядайте да се повеселим заедно!А за онези от вас, които нямат възможност да присъстват, сме се погрижили да има интригуващо съдържание в социалните ни мрежи! Следете нашите профили в Instagram и TikTok! Екипът на Sportal.bg ще ви направи свидетели на всичко най-интересно, директно “от кухнята” на RED BULL SOAPBOX!

Очакваме ви!

Следвай ни:

Сподели